Nieuwsalert per mail ontvangen

Dé gadget voor de fanatieke wintersporters

Je bent een wintersporter of je bent het niet. Je bent het hele jaar al aan het uitkijken naar de sneeuw en hoopt dat de zomer zo snel mogelijk voorbij gaat. In je huis heb je foto’s hangen waar je met vrienden in de sneeuw staat, je achtergrond van je computer is een afbeelding met pistes en het hele jaar door kijk je filmpjes van gekken die salto’s maken in de sneeuw. Als al deze punten hierboven herkenbaar zijn, dan hebben wij de perfecte gadget voor je gevonden. De wc ontstopper die eruit ziet als een skistok. Tijdens je bezoek aan het toilet moet je tenslotte ook vaak aan de wintersportvakantie denken!

De naam van het product is misschien nog wel het meest geniaal. Het product luistert naar de naam BigDump Plungers en is in twee varianten verkrijgbaar. De eigenaresse is Kelly en heeft het product bedacht toen een aantal van haar vrienden gingen trouwen. In de voorbereidingen naar de bruiloft toe dacht zij: “Wat moet ik in vredesnaam geven aan mijn vrienden die alleen maar verslaafd zijn aan skiën,” aldus Kelly. Het antwoord dat daarop volgde was: “So I gave them ski pole plungers and said: Congratulations on taking the plunge!”

schermafbeelding-2016-11-01-om-07-54-30

Sinds die cadeaus zijn de wc ontstoppers het meest besproken onderwerp bij vrienden die op bezoek kwamen. Toen Kelly merkte dat er veel vraag naar was is zij het product in een marketingplan gaan formuleren en heeft het op de markt gebracht. Een geweldig idee, waar veel fanatieke wintersporters warm van zullen lopen. De producten zijn verkrijgbaar op haar website en het cadeau wordt veel gegeven voor verjaardagen, trouwfeesten en andere festiviteiten. Zo zie je maar weer hoe een grap kan uitlopen op een goedlopend bedrijf.

Je hebt twee varianten:

  • The Bampoo
  • The Big Dump

Bezoek hier de website van haar bedrijf en bestel de nieuwste gadget voor op je toilet! Bekijk hier de video, die weinig zegt, maar toch het bekijken waard is.

 

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in