Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De BMW VIP HochZillertal gondel weer in werking dit weekend

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Aanstaande zaterdag 28 November 9.00 uur zijn de ‘poorten’ naar de super pistes in HochZillertal geopend. De gondelbahn bij het dalstation Hochzillertal/Kaltenbach is vanaf 07.30 uur open en de 29e zijn de andere skiliften ook in werking. Dat beloven dus heel wat kilometers in dit prachtige gebied dit winterseizoen.

Vip gondel:
De eerste zwevende limousine-exclusief in Hochzillertal treedt dus weer in werking. Speciaal voor het skigebied Hochzillertal heeft de liftkabine bouwer Leitner in samenwerking met BMW een super-de-luxe gondel ontwikkeld. Het interieur van deze gondel bestaat uit lederen stoelen inclusief massagefuncties en een multimediasysteem afkomstig uit de BMW 7 Limousine serie. Uiteraard kunnen ook de champagneflessen en glazen mee in deze gondel.

Voor de vroege vogels is er een speciale pakketaanbieding samengesteld. Voor de prijs van 150,- euro voor 2 personen word je met champagne ontvangen in deze speciale gondel, sta je om 08.00 uur op de piste en kun je bij de Kristallhütte heerlijk genieten van een uitgebreide ontbijtbrunch ! De skipassen zijn bij deze prijs ook inbegrepen. Een goede start van je seizoen toch?

kristalhutte

Kristalhutte

Slaap je liever iets langer maar wil je wel graag met deze “limousine”omhoog? Dan is dit pakket ook later te plannen  met 2 skipassen en een uitgebreide lunch met begeleidende wijnen bij de Wedelhütte. De prijs van dit pakket voor 2 personen is 190,- euro. Wij kijken in ieder geval uit naar de opening aankomend weekend en zijn in het skigebied te vinden. Kom jij ook?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in