Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De 10 Nederlandse après-ski nummers die je dit seizoen zeker gaat horen

Wintersportredacteur

Wat is het toch heerlijk om een intensieve dag skiën of snowboarden af te sluiten met een goudgele rakker in de après-ski. Bij het eerste drankje zijn het alleen de heupen die op het ritme van de muziek mee deinen, maar na je vijfde biertje zing je alle nummers luidkeels mee. Ken jij de beste Nederlandse après-ski nummers van dit seizoen al? 

Om erachter te komen welke nummers het dit jaar (weer) goed gaan doen hebben wij Jesse Niemeijer van DJ-events gevraagd om advies. Hij verzorgt de DJ planning in skigebieden als Mayrhofen, Gerlos, Zell am See, Westendorf, Königsleiten en Kaprun en is dus helemaal op de hoogte van de laatste hits. Welke ken jij allemaal uit je hoofd?

1: Dre Hazes – Leef
De hits van zijn vader kennen we allemaal, maar ook Dre Hazes is flink aan de weg aan het timmeren. Zijn nummer Leef gaan we zeker meer horen dit winterseizoen. “Leef, alsof het je laatste dag is, leef!”

2: Tim Schalkx – Leve de Apres-ski
Als je zijn naam ziet dan vraag je je misschien af: “Wie is dat in vredesnaam?” Bij de eerste tonen van het lied wordt het je een stuk helderder. Wat een heerlijke plaat!

https://www.youtube.com/watch?v=7NDbtvoRdkE

3: Django Wagner – Als jij niet kiezen kan
Deze mag uiteraard niet missen en behoort tot de top platen in de après-ski. Wat een heerlijke stem heeft die vent toch.

4: Wesly Bronkhorst – Kom allemaal maar in m’n armen
Wesly heeft net weer een nieuw album uitgebracht met heerlijke nummers. Zijn oude nummers moeten we zeker niet vergeten, want met zijn hit “Kom allemaal maar in m’n armen’ heeft hij toch menig après-skitent op zijn kop gezet!

5: Alex – De nacht is nog zo lang
Je staat om 4 uur in de après-ski en als je naar buiten stapt lijkt het net alsof het middernacht is. Je kijkt op je klok en ziet 20.00 uur staan. Wat een heerlijk gevoel geeft dat après-skiën toch!

6: Jurgen Krijnen – Zigeunerschone
Heerlijke zigeunermuziek mag uiteraard niet missen. De accordeon geeft elk nummer zo een heerlijke sfeer!

7: Pascal Redeker – Twee bruine ogen
Sommige artiesten zijn bij ons onbekend, maar maken heerlijke nummers. Pascal is er daar eentje van en heeft een lekker nummertje op de markt gebracht. Maken of kraken?

8: Mark Rijs – zing en geniet
Heerlijk nummertje!

9: Michiel Ruijter – Als ze lacht
Bekend met Michiel Ruijter en zijn apres-ski lied ‘Als ze lacht’? Wederom maakt de accordeon het liedje helemaal af!

10: Tom Haver – Nacht na nacht
Tom Haver bezoekt jaarlijks meerdere skigebieden om daar zijn heerlijke apres-ski hits te zingen. In het bekende Gerlos klinken zijn nummers regelmatig door de speakers!

En eentje die wij zelf zien als grappige carnavals kraker zien is ‘Wat doe je Mien’

Uiteraard zijn er nog veel meer heerlijke apres-ski knallers. Wij horen graag welke volgens jou in deze lijst thuishoren. Welke ken jij al uit deze lijst?

EEN MAAND GELEDEN HEBBEN WIJ OOK DE BESTE DUITSE APRES-SKI LIEDJES ONLINE GEZET. GEMIST?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in