Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DAKA Summer SALE: shop nieuwe ski’s met wel € 150,- korting

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het is hartstikke zomer en hoe gek het ook klinkt, dat is hét moment om je nieuwe wintersportuitrusting te kopen. Bijna alle shops hebben nu namelijk uitverkoop. Zo ook DAKA, waar je allerlei wintersportartikelen kunt kopen met hoge kortingen. En dan bedoelingen we écht hoge kortingen. Nieuwe Rossignol ski’s met wel € 150,- euro korting of een mooie nieuwe skioutfit voor een leuke prijs? We hebben de leukste aanbiedingen uit de DAKA Summer Sale voor je op een rijtje gezet!

DAKA Summer Sale: koop nu alvast je nieuwe wintersportuitrusting

Toe aan nieuwe ski’s, een nieuw paar skischoenen of wil je er volgend skiseizoen in een compleet andere wintersportoutfit bij lopen? Dan is dit het moment om alvast je wintersportuitrusting aan te schaffen. Hoewel je er nog helemaal niet mee bezig bent, is dit namelijk het beste moment om alvast jezelf te voorzien van een nieuwe wintersportgarderobe. De winkels houden uitverkoop en de DAKA Summer SALE is een interessante voor de wintersportliefhebber. De collectie van vorig jaar kun je nu met hoge kortingen aanschaffen. En dan bedoelen we echt hoge kortingen. Zijn onderstaande aanbiedingen interessant voor jou?

De leukste aanbiedingen uit de wintersportsale

Deze aanbiedingen kunnen we je niet onthouden. Of je nu even wilt kijken naar een nieuwe ski-jas of geïnteresseerd bent in een paar spiksplinternieuwe latten… Dit zijn een aantal hele leuke aanbiedingen rechtstreeks uit de DAKA summer sale!

Rossignol ski’s met € 150,- euro korting

Skibroek van NIKKIE voor de helft van de prijs

Salomon Snowboard met € 100,- euro korting

Profiteer van ruim € 100,- euro korting op skischoenen van het merk Lange

Korting op een combi-pack: helm + skibril van Sinner

Ski-jas van J. Lindeberg voor bijna € 400,- euro minder

Vroegboekdeals: boek je wintersport met hoge korting

Niet alleen je wintersportuitrusting kun je nu met hoge kortingen kopen dankzij de DAKA Summer Sale, ook je wintersportvakantie kan nu geboekt worden voor interessante prijzen. Organisaties stunten met vroegboekdeals, acties en het aanbod staat er momenteel voor scherpe prijzen op. Wil jij je aankomende skivakantie veiligstellen, maar wel voor een leuke prijs? Dan is het aan te raden nu alvast naar de aanbiedingen te kijken!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in