Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Crazy Booking Night bij SnowTrex: 1 week wintersport inclusief skipas vanaf € 159,-

Skiën in Ischgl

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Ben je je al druk aan het oriënteren voor de wintersport van het komende seizoen? Dan zal dit heel interessant zijn voor jou! Heb je nog niet geboekt? Dan kun je dat het beste doen op 1 september 2022! Want dan is het Crazy Booking Night bij SnowTrex. Ga vanaf 18.00 uur bij de laptop zitten en regel je skivakantie, want een wintersport boeken is dan net een stukje goedkoper.

Crazy Booking Night bij SnowTrex

Korting? Dat wil iedereen graag tijdens het boeken van de wintersport! De wintersport is al duur genoeg, zeker met de stijgende skipasprijzen. Dus als je een beetje kan besparen is dat mooi meegenomen. SnowTrex heeft elk jaar de Crazy Booking Night, dus dit jaar ook! Deze mooie actie zal plaatsvinden op 1 september 2022 van 18.00 uur tot 00.00 uur. Heb je je wintersport nog niet geboekt, zet deze datum dan met dikke letters in je agenda. Zo kun je profiteren van mooie aanbiedingen en stel je je wintersport veilig voor een scherpe prijs!

De deals gaan voornamelijk over wintersportaccommodaties in Frankrijk en Oostenrijk. Daarbij boek je de accommodatie inclusief skipas voor één week. Je kunt kortingen verwachten tot zeker € 80,- per persoon op skivakanties en je gaat al een week op wintersport week incl. skipas voor € 159,-. Klinkt goed toch?

Een paar deals uitgelicht

Het is eind augustus, dus misschien ben je nog niet volledig aan het nadenken over het winterseizoen. Maar het is wel al een goed idee om rond te kijken en misschien al te boeken. Nu boeken kan je een hoop geld schelen. Er zijn mooie aanbiedingen en er is bovendien nog voldoende keuze in accommodaties. Om je alvast een beetje te laten zien hoe de deals er bij de Crazy Booking Night uit kunnen zien, is dit een lijstje met vier aantrekkelijke aanbiedingen:

Zit er voor jou wat bij?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in