Herken je dit? Op vakantie met het hele gezin. Op het laatste nippertje pak je je spullen. Maar hoe krijg je die stapel tassen en koffers in de auto? Inladen, uitladen, opnieuw proberen en… weer opnieuw. Net zolang tot alles eindelijk past. En je wilde nog wel op tijd vertrekken! Car-Bags.com reistassensets zijn de oplossing, want ze zijn precies op maat gemaakt voor de kofferruimte van jouw auto.

Handig en snel inpakken

Car-Bags.com maakt een einde aan het passen en meten. Elke reistassenset is precies op maat gemaakt voor elk specifiek autotype. Je pakt zorgeloos je spullen in, want je weet: als het in de Car-Bags.com reistassen past, dan past het precies in jouw kofferbak.

"Subliem! Met deze tassenset weet je precies wat je mee kunt nemen en het past altijd. Ideaal voor auto’s met een beperkte kofferbak!"

Yvo Borsboom

Veilig op reis

Met een Car-Bags.com reistassenset benut je de kofferruimte optimaal en zul je minder losse bagage in het passagierscompartiment van de auto hoeven te plaatsen. Een Car-Bags.com autotassenset past precies onder het rolscherm of de hoedenplank. Je houdt dus vrij zicht door de binnenspiegel en gaat dus ook veiliger op reis dankzij Car-Bags.com!

Compact op te bergen

Car-Bags.com reistassensets zijn volledig opvouwbaar – in tegenstelling tot harde koffers – en daardoor erg gemakkelijk compact op te bergen. Handig als je op je vakantiebestemming arriveert, maar ook om thuis op te bergen.

Topkwaliteit met 3 jaar garantie

Car-Bags.com staat voor kwaliteit. Aan vele details is te zien dat er veel tijd is gestoken in het maken van een mooi en duurzaam product. Maar daarnaast bieden ze ook een geweldige service en geeft Car-Bags.com jou de zekerheid van 3 jaar garantie.

Car-Bags.com™ dakboxtassen

Naast de kofferbak-sets levert Car-Bags ook speciale tassen voor je dakbox. Hiermee kun je de beschikbare ruimte in jouw dakkoffer of skibox optimaal benutten tijdens zomer- of skivakanties. Een Car-Bags dakbox tassenset bestaat uit 1 zogenaamde neustas en 3 standaard tassen. Deze tassen zijn ook los verkrijgbaar.