Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

BOUW-UPDATE: de constructie van de Hornbahn 2000 in Ski Juwel is in volle gang

Nieuwe lift in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

© Alpbacher Bergbahn

Wintersportredacteur

Veel skigebieden zijn bezig om zich klaar te maken voor het nieuwe winterseizoen! En er staan allemaal vernieuwingen op de planning, zo bijvoorbeeld ook in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. De Hornbahn 2000 in Ski Juwel wordt namelijk vernieuwd en de bouw is al in volle gang. Het skigebied deelt een update op Instagram!

De Hornbahn 2000 in Ski Juwel

De Hornbahn 2000 in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau wordt op dit moment vervangen. Na 23 jaar en 16.567 draaiuren komt er een nieuwe lift in de plaats van de oude. In juni is de bouw begonnen en deze zal nog voor de start van het nieuwe winterseizoen klaar zijn. Het project is onderdeel van de viering van het 10-jarig bestaan van Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau.

De nieuwe lift zal niet alleen voor meer comfort zorgen, maar ook voor meer gemak. Je bent namelijk aankomende winter sneller boven met de Hornbahn 2000. De lift wordt vergroot van 4-persoonslift naar 6-persoonslift en krijgt een capaciteit van 2600 personen per uur.

Zo ziet het er nu uit in Ski Juwel

Het schiet al behoorlijk op in Ski Juwel! De oude lift is helemaal afgebroken en er staat alweer een deel van de nieuwe Hornbahn 2000. De eerste steunen zijn deze week geplaatst, zoals je kunt zien op de foto’s. De aandrijving is geleverd en de installatie gaat nu van start!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in