Nieuwsalert per mail ontvangen

Boek nu je goedkope wintersport vluchten

vliegen van amsterdam naar innsbruck goedkope vliegtickets

Wintersportredacteur

Het winterseizoen lijkt nog ver weg, maar voor de wintersporters die al weten wanneer ze op vakantie gaan is de voorpret uiteraard al begonnen. Maar weet je al hoe je afreist naar je wintersportbestemming? Nog steeds gaan de meeste wintersporters vanuit Nederland met de auto naar de Alpen, maar het vliegtuig wordt steeds populairder. En terecht ook, want je kunt steeds goedkoper vliegen richting de bergen. Zeker als je vroeg boekt kun je goedkope wintersport vluchten vinden.

Aantrekkelijke prijzen

Heb je dus al een datum dat je weg gaat of kan, bekijk dan nu alvast de vluchtprijzen. Zo kun je voor een prikkie op wintersport gaan. Wil je bijvoorbeeld in de kerstvakantie een paar dagen op wintersport? Een retourtje Amsterdam – Innsbruck kost je met een heenvlucht op maandag en terugvlucht op donderdag maar € 102,- als je nu boekt. En vlieg je in januari en ben je wat flexibeler in je dagen? Dan kun je een weekje richting Innsbruck voor maar € 68,- retour.

Vlucht eerst, boeken later

Wat onder wintersporters steeds populairder wordt is het last-minute boeken van een onderkomen. Net zoals bij de zomervakantie kun je via websites als Booking.com nog last-minute accommodaties boeken voor een zeer gunstige prijs. Het boeken van een vlucht is op het laatste moment echter vaak een stuk duurder dan wanneer je vroeg boekt. Daarom is het helemaal geen slecht idee om nu al je vlucht te boeken naar een vliegveld in de buurt van veel wintersportgebieden en pas last-minute te besluiten waar de reis uiteindelijk heen gaat. Goede opties zijn dan vliegvelden als Innsbruck, Salzburg of Genève. Natuurlijk is het spannend waar je dan terecht gaat komen, maar ook wel weer een leuk avontuur.

Vind je goedkope wintersport vluchten

Vliegtuigmaatschappij Transavia vervoert jaarlijks duizenden wintersporters en vliegt vanuit Nederland vanaf verschillende vliegvelden naar de Alpen. Zo vlieg je bijvoorbeeld zeer goedkoop naar Salzburg in januari. Het is het zeker waard om eens de prijzen te checken voordat je op vakantie gaat. Zeker als je maar met z’n tweeën gaat is het regelmatig goedkoper om te vliegen dan te rijden.

Vind je vlucht

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in