Nieuwsalert per mail ontvangen

Bibberen!

Sneeuw in OostenrijkTjonge, wat is het koud! Vanochtend dochter-lief om 07.30 uur (is toch geen tijd!)naar school gebracht. Mijn vingers bleven bijna aan het stuur vastgeplakt zitten. Zie nu ook het nut in van stuur- en stoelverwarming (wil ik ook!).
Het is zachtjes aan het sneeuwen. Meestal gebeurt dit ‘s nachts, maar ik denk dat OLH eerst de pistes weer picobello in orde wil hebben, voordat Hij de zon weer laat schijnen.
Tja, alles voor de wintersporters nietwaar?

Af en toe lijkt Oostenrijk net zo een zwart/wit foto van de voorbije jaren 60. Wit op de grond en de zijkanten (bergen) grijs boven je hoofd (sneeuwlucht) en na 16.30 uur pikkedonker. Maar goed, over een dag of 3 wordt er overdag tenminste weer stralend zonnig weer verwacht.

Vanavond is er weer de verlichte Bergabfahrt. Vanaf 19.00 uur tot ongeveer 21.30 uur gezellig de verlichte piste afskien. Is toch wel weer heel anders dan overdag. Het doet ons denken aan de schaatsbaan; ‘s avonds, de schaatsbaan met priklampen, muziek en koek + zopietentjes. Vanzelf met dit verschil, dat je hier op de lange latten of op een plankje staat en er voornamelijk jägertee en glühwein wordt geschonken (en gedronken!).
Als jullie ons vanavond willen spreken; dan weet je waar je ons kan vinden ……… inderdaad op de nachtafdaling van het Nassfeld!

Voor hen die meer vertrouwen hebben in beeld dan woorden; heb zojuist de kou getrotseerd en vanaf het terras wat foto’s gemaakt, zodat je een indruk hebt van de sneeuw in het dal. Voor live-beelden op het Nassfeld www.nassfeld.at

PS: Als iemand komt skien op het Nassfeld: drop altijd welkom!!

Bis Bald!
www.daskleineparadies.com

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in