Nieuwsalert per mail ontvangen

Betà van de wintersport game STEEP nu beschikbaar via The North Face

In december komt de übervette wintersport game STEEP pas uit, dus de gamers onder ons moeten nog even wachten tot ze vanuit huis kunnen skiën en snowboarden. Toch is het via The North Face mogelijk om dit weekend de game te testen. Best cool.

Al maanden kijken wintersport- en gameliefhebbers uit naar de release van STEEP, hét wintersportspel van dit decennium. In de game kun je skiën, snowboarden, wingsuit basejumpen en paragliden met supperdikke graphics. De trailers zijn veelbelovend en de eerste reviews van de experts zijn uiterst positief. Tijd om te testen dus.

The North Face
De game wordt gesponsord door verschillende bedrijven en één daarvan is The North Face. Zij schenken overigens niet zomaar geld naar de ontwikkelaars, maar hebben ook hun input gegeven in de ontwikkeling van de game. Onlangs spraken wij met Mark Maffe, product manager bij The North Face, en hij was ontzettend trots op de samenwerking. Ook verklapte hij een nieuwtje: “In de game hebben wij de riders aangekleed met onze kleding uit de collectie van volgende winter, 2017/2018.” Wil je dus weten wat er in de nieuwe collectie komt? Spelen die hap.

Betà versie testen
En wil je spelen? Dan kun je dat van 10-14 november al doen met een early acces code van The North Face. Je vindt die via http://steepgame.com/thenorthface. Een voorproefje vind je hieronder.

Veel plezier dit weekend!

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in