Snow Space Salzburg

Snow Space Salzburg is het skigebied dat wordt gevormd door de pistes rondom Flachau, Wagrain en St. Johann - Alpendorf. Voorheen goed voor 120 km aan pistes, maar tegenwoordig voor ruim 210 km. Dankzij de Panorama-Link gondel, die tijdens skiseizoen 2020/2021 in gebruik wordt genomen, zijn de pistes van Shuttleberg Flachauwinkl-Kleinarl met St. Johann - Alpendorf verbonden. Voor Skiparadies Zauchensee moet je nog even een kort ritje met de skibus maken.

Snow Space Salzburg is op haar beurt weer onderdeel van de skiregio's Salzburger Sportwelt en Ski amadé. Die laatste behoort met 760 pistekilometers tot de grootste van Oostenrijk. Wanneer je in Snow Space Salzburg een skipas aanschaft voor meer dan 1 dag, dan is dit automatisch de Ski amadé skipas. Daarmee kun je zonder problemen van alle (nieuwe) verbindingen gebruikmaken.

Skiinformatie Snow Space Salzburg

Beoordelingen Snow Space Salzburg

Algemene informatie Snow Space Salzburg

Wanneer je kiest voor een wintersport in Snow Space Salzburg, dan kun je onder andere overnachten in het altijd gezellige Flachau en Wagrain, het gemoedelijke Alpendorf en het sfeervolle St. Johann im Pongau. Je vindt hier accommodaties in alle prijsklassen, leuke restaurants en feestelijke après-ski mogelijkheden. Als je dat laatste belangrijk vindt tijdens je wintersport, dan is het aan te raden om voor Flachau te kiezen. Je vindt hier een aantal hele leuke bars, waaronder de beroemde Hofstadl. Nadat je de Hermann Maier World Cup-afdaling hebt voltooid, is deze bar niet te missen!

Natuurlijk is de après-ski niet de enige reden voor een wintersport in Snow Space Salzburg. Vergeet ook zeker de heerlijke pistes, Hermann Maier Tour skitocht en 85 berghutten niet. Snow Space Salzburg is daarmee niet alleen een perfecte bestemming voor vriendengroepen, maar ook voor stellen en families. Die laatste groep vindt hier 12 goede skischolen, leuke kinderlanden, funslopes, kinderpistes, snowparks en ga zo maar door. Er zijn speciale familiehotels en daarnaast profiteren gezinnen van aantrekkelijke gezinsbonussen op onder andere skipassen.

Dorpen in Snow Space Salzburg

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in