Hinterglemm

Hinterglemm maakt deel uit van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, een van de grootste en meest populaire skigebieden in Oostenrijk. Door het grote aanbod aan pistes, ruim 270 kilometer, is het hier voor vrijwel ieder type wintersporter goed vertoeven.

Hinterglemm en Saalbach zijn de populairste skidorpen in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Waar dit door komt? De uitgebreide après-skicultuur, accommodaties, moderne faciliteiten en de beschikking over prachtige pistes spelen er een grote rol in. Hinterglemm is een fijne wintersportbestemming voor gezinnen met kinderen, maar ook voor een groep vrienden op zoek naar gezelligheid en fanatieke skiërs.

Skiinformatie Hinterglemm

Beoordelingen Hinterglemm

Algemene informatie Hinterglemm

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn is met meer dan 270 kilometer aan pistes een van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Hinterglemm is een modern wintersportdorp dat samen met een aantal andere dorpen dit skigebied vormt. De plaats heeft een groot aanbod aan accommodaties. Dit zie je terug in het publiek dat het dorp aantrekt. Zowel gezinnen met kinderen als groepen vrienden of fanatieke skiërs komen hier graag. Wie in Hinterglemm verblijft, krijgt de gezelligheid erbij. Het dorp heeft een sterk aanwezige après-skicultuur. Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn heeft iedere wintersporter wel iets te bieden. Dit maakt het zo'n populair skigebied onder Nederlandse wintersporters. Er zijn heerlijke oefenpistes, maar ook uitdagende afdalingen voor gevorderden.

Beginners voelen zich meteen thuis op de eenvoudige, blauwe pistes, die een groot deel van het skigebied beslaan. Wie al langer skiet, komt aan zijn trekken op de rode pistes. Deze afdalingen bieden genoeg uitdaging voor de gemiddelde wintersporter, maar ook de gevorderde skiër. Hoewel het aanbod aan zwarte pistes niet heel groot is, vermaken ervaren wintersporters zich in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn door tochten te skiën. Verder zijn er een aantal pittige afdalingen die een geoefende techniek vergen. Het kan druk worden in het skigebied. Houd hier dus rekening mee.

Restaurants in Hinterglemm

Xandl Stadl

Goaßstall

De Xandl Stadl in Hinterglemm heeft traditionele hoogtepunten op een mooie manier weten te combineren met de moderne invloeden van nu. Geniet op het terras als het weer het toelaat. Geniet van lekkere gerechten, zoals vlees- of kaasfondues en proef de wijnen uit Zwitserland en Frankrijk. Let op: 's avonds kan het best druk zijn, dus reserveer van tevoren.

Xandl Stadl

Tel: Mail: Web:

Ben je op zoek naar een gezellig en lekker adres om tussen het skiën door wat te lunchen, ga dan naar de Goaßstall in Hinterglemm. De sfeer is goed, net als het eten dat geserveerd wordt. Wintersporters kunnen hier terecht voor een heerlijke, grote lunch. Ga nadat je klaar bent met skiën nog eens langs. De Goaßstall is dan omgetoverd tot een populaire après-skihut.

Goaßstall

Tel: Mail: Web:

Apres-ski in Hinterglemm

Goaßstall

Reiterkogelweg 491

Tanzhimmel

Dorfstraße 140

De Goaßstall in Hinterglemm is een après-skibar die traditie uitstraalt. Het is een houten hut direct gelegen aan de piste en een ontmoetingspunt voor menig wintersporter. In de vroege middag verzamelen hier zich de eerste après-skiliefhebbers al. Na een tijdje wordt het drukker en drukker. Voor je het weet is het er stampvol. Tot een uur of 2 's nachts kun je terecht in de Goaßstall voor gezellige après-ski avonden.

Goaßstall

Reiterkogelweg 491 5754 Hinterglemm

Tel: +43 6541 8705 Mail: info@enn.at Web: https://www.goasstall.com

Loop je in het centrum van Hinterglemm, dan zie je een aantal gezellige après-skihutten. De Tanzhimmel valt direct op met de uitstraling van een traditionele berghut en de vele lichtjes. Iedere avond trekken veel feestende wintersporters richting deze skihut om te genieten van een welverdiend drankje. Je kunt hier terecht voor bekende après-skihits, live muziek of heerlijke meezingers.

Tanzhimmel

Dorfstraße 140 5754 Saalbach

Tel: +43 6541 649795 Mail: Web: https://www.facebook.com/bester.apresski/

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in