Sauze d’Oulx

Sauze d'Oulx is één van de dorpen in skigebied Via Lattea. Met ruim 400 km aan pistes is dit het grootste skigebied van Italië. Wel moeten we daarbij vermelden dat Via Lattea niet alleen in Italië, maar ook in Frankrijk ligt. Sauze d'Oulx is een sfeervol en gezellig Italiaans dorp. In het centrum vind je tal van leuke restaurantjes waar je na het skiën terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Beoordelingen Sauze d’Oulx

Algemene informatie Sauze d’Oulx

Via Lattea is een groot en uitdagend skigebied. De meeste afdalingen zijn rood en daarmee zeer geschikt voor de gevorderde wintersporter. Toch zijn er ook voldoende mogelijkheden om die pistes te vermijden. Verspreid in het skigebied liggen tal van leuke berghutten waar je niet alleen kunt genieten van de Italiaanse keuken, maar ook van de Franse. Na het skiën kun je hier prima een feestje vieren. Wil je een keer echt losgaan? Kom dan naar Dutchweek Italia. Dit jaarlijks terugkerende event is een aanrader voor iedereen die houdt van Italië, skiën en feestjes.

Evenementen in Sauze d’Oulx

11 mrt 2020

Dutchweek Italia

Sauze d’Oulx, Italië

Houd jij van wintersport, Italiaanse gezelligheid, goed eten, een lekker drankje en een gezellig feestje? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Dutchweek Italia. Van 11 t/m 15 maart 2020 vindt voor het achtste jaar op rij Dutchweek Italia plaats in Sauze d'Oulx.

Overdag kun je de pistes van skigebied Via Lattea verkennen en aan het eind van de dag is het gezellig druk in het dorp. Feesten of lekker eten, tijdens Dutchweek Italia kan het allemaal!

Dutchweek Italia
Dutchweek Italia is een stijlvol en gezellig evenement in de Italiaanse sneeuw. Van 11 t/m 15 maart 2020 vindt de 6e editie plaats. Bekende dj's, live-optredens, après-ski en nog veel meer. Tijdens Dutchweek Italia kom je het allemaal tegen. Het feest begint al vroeg in de middag op de piste en gaat in het dorp door tot diep in de nacht. Sauze d'Oulx biedt een stijlvol uitgaansleven met voor ieder wat wils. Je kunt lekker dansen, maar ook aanschuiven in de vele leuke restaurantjes.

Wintersport in Sauze d'Oulx
Sauze d'Oulx is één van de dorpen in het grootste skigebied van Italië: Via Lattea. Wintersporters hebben hier toegang tot zo'n 400 km aan pistes die tot maximaal 2850 meter reiken. Skiën doe je hier niet alleen in Italië, maar ook in Frankrijk. Hoe leuk is dat?! Via Lattea heeft ieder type wintersporter wel iets te bieden. Het merendeel van de pistes is rood, maar toch zijn er ook voldoende blauwe opties. Verspreid door het skigebied liggen tal van leuke berghutten, waar je niet alleen van de Italiaanse, maar ook van de Franse keuken kunt genieten.

Snowparty tijdens Dutchweek Italia

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in