Bramberg

Bramberg is een skidorp gelegen in de Wildkogel Arena. Samen met Neukirchen heeft het dorp toegang tot ruim 60 pistekilometers die te verdelen zijn over verschillende niveaus. Bramberg is een fijne en relatief goedkope wintersportbestemming voor gezinnen met kinderen en rustzoekers.

De gondel in het dorp brengt je snel en eenvoudig naar het skigebied. Bramberg heeft een gemoedelijke sfeer en het kan er na het skiën zeker gezellig zijn. Vrijwel ieder type wintersporter komt hier aan zijn trekken. 

Skiinformatie Bramberg

Beoordelingen Bramberg

Algemene informatie Bramberg

Bramberg is mooi wintersportdorp gelegen in de Wildkogel Arena. Naast skiën valt er nog meer te beleven in het dorp. Een après-ski, zoals in Kitzbühel of Gerlos vind je hier bij lange na niet, maar ook in Bramberg hoef je niet direct je bed in te duiken na het skiën. Er zijn een aantal adresjes waar je uitstekend kunt blijven hangen na een dag op de latten te hebben gestaan. Het dorp wordt omringd met andere populaire wintersportbestemmingen, zoals Gerlos, Königsleiten, maar ook de Kitzbüheler Alpen. Daardoor zijn er uitstekende uitwijkmogelijkheden en is het relatief rustig in Bramberg.

De Wildkogel Arena bestaat voornamelijk uit blauwe en rode pistes. De blauwe afdalingen zijn uitstekend voor wie de sport nog maar net beoefend. Er is genoeg ruimte, waardoor men goed kan werken aan de techniek. Sta je al wat langer op de latten, dan vind je meer uitdaging op de rode afdalingen. Hier vermaken gevorderden zich tevens prima. Er zijn maar een paar zwarte pistes die een geoefende techniek vergen. Echter, heel veel uitdaging vind je in de Wildkogel Arena niet.

Restaurants in Bramberg

S. Lounge Bar – Restaurant

Senningerfeld 2

Ben je even toe aan iets anders dan de welbekende Tiroolse gerechten? Ga dan naar de S. Lounge Bar, waar de keuken gericht is op de internationale cultuur. Je vindt hier van alles wat. Het bord wordt gevuld met heerlijke gerechten die op mooie wijze worden geserveerd. Van steaks en burgers tot hamsoorten en sushi. Het restaurant ligt aan het dalstation van de Smaragdbahn. De S. Lounge Bar is een modern restaurant met een uitgebreide wijnkaart. Je kunt er ook terecht voor een lekker gebakje en kopje koffie. De S. Lounge Bar heeft een groot zonneterras dat een uitzicht biedt op de besneeuwde bergen.

S. Lounge Bar – Restaurant

Senningerfeld 2 5733 Bramberg

Tel: +43 664 39 11 774 Mail: lokal@slounge.at Web: http://www.slounge.at/

Apres-ski in Bramberg

Bergschmied

Senningerfeld 27

Ben je in Bramberg en op zoek naar een gezellige avond, ga dan naar de Bergschmied. De avonden staan hier 's winters in het teken van live-acts, gezelligheid en après-ski. Deze houten berghut is niet heel groot, maar daardoor ontstaat er juist een warme sfeer. De Bergschmied is gelegen aan het bergstation van de Smaragdbahn. Dat betekent dansen met je skischoenen nog aan! Oud en jong ontmoeten elkaar hier.

Bergschmied

Senningerfeld 27 A-5733 Bramberg am Wildkogel

Tel: +43 6566 7259 Mail: office@bergschmied.com Web: https://bergschmied.com/

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in