Beste wintersport reisorganisatie 2018

De voorpret van wintersport begint altijd al met het boeken van de wintersport. Laat er nu net gezocht worden naar de beste reisorganisatie 2018! Hiervoor zijn er natuurlijk stemmen nodig. Wie was vorig jaar de beste en wie wordt het dit jaar? Stem jij ook mee?

Beste reisorganisatie 2018

Misschien herinner je de Snowplaza Awards nog van vorig jaar. Ook dit jaar is Snowplaza weer op zoek naar de beste reisorganisatie van 2018. Om tot een goede uitslag te komen wordt hiervoor de hulp van wintersporters ingeroepen die bij een reisorganisatie hun wintersport boeken. Tenslotte weten zij het beste waar je het beste advies krijgt en de beste deal kan sluiten.

Daarnaast maak je door te stemmen op de beste reisorganisatie ook nog eens kans op een van de 5 skipassen voor het wintersportseizoen van 2018/2019. Deze skipas is voor maximaal 6 dagen geldig. Je kunt je stem uitbrengen tot en met 20 maart 2018. Na deze periode worden de stemmen geteld en de winnaars bekend gemaakt. Welke reisorganisatie gaat er in 2018 met de award vandoor?

Beste reisorganisatie 2017

In 2017 werd Summit Travel de winnaar van de Snowplaza Awards. Dit bedrijf begon ooit als een klein bedrijf en behoort nu dus tot de top als het gaat om wintersportreizen. Zal dat ook dit jaar weer zo zijn.

  1. Summit Travel
  2. Subweb
  3. Bizztravel

Opvallend is dat een grote touroperator in dit rijtje niet voorkomt. Misschien blijken de hele grote touroperators toch niet genoeg af te weten van wintersport om aan de vraag van de wintersporter te kunnen voldoen. We zullen zien of dit ook dit jaar weer het geval blijkt.

Stemmen

Snowplaza is echter niet alleen op zoek naar ‘beste reisorganisatie 2018’. Snowplaza is ook op zoek naar onder andere het ‘beste familie skigebied 2018’, ‘beste après-ski bar 2018’, ‘beste skishop 2018’, ‘beste skihal 2018′ en nog veel meer! Breng ook je stem uit!

Snowplaza Awards 2018 van start: wat is het beste skigebied?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in