Beste skishop 2018

Nog even en je staat weer op de latten. Dat betekent dat je nu nog even naar de skishop gaat om inkopen te doen. Laten we nu net op zoek zijn naar de beste skishop 2018! Vorig jaar was er een winnaar, maar heeft deze wel zijn niveau weten te behouden? We zullen het merken. Stem jij ook mee?

Beste skishop 2018

Snowplaza organiseert ook dit jaar weer de Snowplaza Awards. Hiervoor is Snowplaza op zoek naar de beste skishop 2018. En wie kunnen dit nu beter beoordelen dan de wintersporters zelf die nieuw materiaal aanschaffen? Je kent het wel het skiseizoen komt eraan. Nog even snel naar de winkel om te zorgen dat je er deze winter weet tip top uitziet en voorzien bent van de nieuwste snufjes. Naar welke skishop ga jij het liefst?

Door te stemmen op de beste skishop maak je kans op een van de 5 skipassen voor het wintersportseizoen van 2018/2019. Deze skipas is maximaal 6 dagen geldig. Je kunt je stem uitbrengen tot en met 20 maart 2018. Na deze periode worden de stemmen geteld en de winnaars bekend gemaakt. Welk gebied verdient de titel van 2018?

Beste skishop 2017

Vorig jaar won MK Skiservice & Frosty Bilthoven. De meeste wintersporters gingen het liefst naar deze winkel. Zullen de wintersporters ook dit jaar hier weer het liefste inkopen doen?

  1. MK Skiservice & Frosty Bilthoven
  2. Snowcountry.nl
  3. Ski-outlet-venray.nl

Opvallend is dat er in de top 3 twee webwinkels te vinden zijn. Zullen de webwinkels het dan echt gaan winnen van de winkels bij jou in de buurt? Je zou toch denken dat je bij de aanschaf van ski’s het advies van een expert goed kan gebruiken en schoenen toch echt gepast moeten worden. Dit bleek uit de uitslag van vorig jaar niet het geval te zijn.

Stemmen

Snowplaza is echter niet alleen op zoek naar ‘beste skishop 2018’. Snowplaza is ook op zoek naar onder andere het ‘beste familie skigebied 2018’, ‘beste après-ski bar 2018’, ‘beste skigebied 2018’, ‘beste skihal 2018′ en nog veel meer! Breng ook je stem uit!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in