Beste rollerbaan 2018

De dagen worden al weer korter en het is dan ook alweer tijd om op de beste rollenbaan te stemmen. Ook dit jaar wordt er weer een award uitgereikt voor de beste rollenbaan. Vorig jaar was er een winnaar, maar kan deze zijn plaats behouden of moet hij deze afstaan aan een van de andere rollerbanen? Stem jij ook?

Beste rollerbaan 2018

De Snowplaza Awards zijn er weer. Daarom gaat Snowplaza weer op zoek naar de beste rollerbaan van 2018. Echter kunnen zij dit niet alleen, hiervoor hebben zij de hulp van wintersporters ingeroepen. Tenslotte weten zij toch het beste op welke rollerbaan zij het beste kunnen oefenen om helemaal klaar te zijn voor de wintersport.

Door te stemmen op de beste rollerbaan maak je ook nog eens kans op een van de 5 skipassen voor het wintersportseizoen van 2018/2019. Deze skipas is maximaal 6 dagen geldig. Je kunt je stem uitbrengen tot en met 20 maart 2018. Na deze periode worden de stemmen geteld en de winnaars bekend gemaakt. Welke rollerbaan verdient de titel van 2018?

Beste rollerbaan 2017

Volgens de uitslag van de awards van 2017 was Skischool Drachten de terechte winnaar voor de beste rollerbaan. Op een rollenbaan skiën is natuurlijk eerst nog een beetje onwennig, maar is wel heel erg goed voor de skitechniek.

  1. Skischool Drachten
  2. Wintersportcentrum Ski-inn Dronten
  3. Alpine Sports Den Hoorn

Opvallend is dat de beste rollerbanen van Nederland zich allemaal in het noorden van het land bevinden. Terwijl er toch ook genoeg rollerbanen in het midden en zuiden van Nederland zijn. Zal er een verschil zijn tussen de rollerbanen in het noorden van Nederland en de rollerbanen in de rest van Nederland? Zal het noorden van het land er ook dit jaar weer beter uit komen?

Stemmen

Snowplaza is echter niet alleen op zoek naar ‘beste skigebied 2018’. Snowplaza is ook op zoek naar onder andere het ‘beste familie skigebied 2018’, ‘beste après-ski bar 2018’, ‘beste skishop 2018’, ‘beste skihal 2018′ en nog veel meer! Breng ook je stem uit!

Snowplaza Awards 2018 van start: wat is het beste skigebied?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in