Beste familie skigebied 2018

Voor je het weet staat de wintersport weer voor de deur. Dit betekent dat er vanaf heden weer gestemd kan worden op het beste familieskigebied 2018. Ook vorig jaar ging Snowplaza op zoek naar het beste familie skigebied ook toen kwam er een winnaar naar voren. Maar wie was vorig jaar nu de beste en wie was dat dit jaar? Stem jij ook?

Beste familie skigebied 2018

Net als vorig jaar organiseert Snowplaza weer de Snowplaza Awards. Hiervoor is Snowplaza op zoek naar het beste familie skigebied van 2018. Voor een goede uitslag wordt hiervoor de hulp van wintersporters ingeroepen. Zij weten het beste welk skigebied het aller leukste is voor hun gezin en waar zij dan ook het liefst ieder jaar naar toe gaan.

Door te stemmen op het volgens jou beste skigebied maak je ook nog eens kans op een van de 5 skipassen voor het wintersportseizoen van 2018/2019. Deze skipas is voor maximaal 6 dagen geldig. Je kunt je stem uitbrengen tot en met 20 maart 2018. Na deze periode worden de stemmen geteld en de winnaars bekend gemaakt. Welk familie skigebied verdient de titel van 2018?

Beste familieskigebied 2017

Als we de uitslag van vorig jaar moeten geloven is Serfaus-Fiss-Ladis het beste familie skigebied. Zou Serfaus-Fiss-Ladis ook dit jaar weer de titel krijgen?

  1. Serfaus-Fiss-Ladis
  2. Zillertal Arena
  3. Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental
  4. Salzburger Sportwelt
  5. Skicircus Saalbach Hinterglemm Neogang Fieberbrunn

Opvallend is dat in de top 5 familie skigebieden enkel Oostenrijkse skigebieden te vinden zijn. Echter kon er ook gekozen worden uit skigebieden van andere landen. Zullen wij wintersporters dan echt het liefst met het gezin naar Oostenrijk gaan?

Stemmen

Snowplaza is niet alleen op zoek naar ‘beste familie skigebied 2018’. Snowplaza is ook op zoek naar onder andere het ‘beste skigebied 2018’, ‘beste après-ski bar 2018’, ‘beste skishop 2018’, ‘beste skihal 2018′ en nog veel meer! Breng ook je stem uit en wie weet ski jij in het seizoen van 2018 / 2019 wel met een gratis skipas!

Snowplaza Awards 2018 van start: wat is het beste skigebied?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in