Beste beginners skigebied 2018

Een beginnende skiër stelt nu eenmaal andere eisen dan een gevorderde skiër. Echter kan er nu net als vorig jaar gestemd worden op het beste beginners skigebied. Toen was er een terechte winnaar. Naar welk gebied kan je nu het beste gaan om de bochtjes goed onder de knie te krijgen? Stem jij ook mee?

Beste beginners skigebied 2018

Ook dit jaar worden de Snowplaza Awards weer georganiseerd door Snowplaza. Hiervoor wordt er gezocht naar het beste beginners skigebied van 2018. Om tot een goede uitslag te komen wordt hiervoor de hulp van wintersporters ingeroepen. Tenslotte zijn zij de experts op het gebied van beginners pistes, iedereen zal hier moeten beginnen.

Door te stemmen op het volgens jou beste skigebied maak je  kans op een van de 5 skipassen voor het wintersportseizoen van 2018/2019. Deze skipas is voor maximaal 6 dagen. Je kunt je stem uitbrengen tot en met 20 maart 2018. Na deze periode worden de stemmen geteld en de winnaars bekend gemaakt. Welk beginners gebied verdient de titel van 2018?

Beste beginners skigebied 2017

Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental ging er vorig jaar met de award beste beginners skigebied 2017 vandoor. Dit skigebied biedt dan ook voldoende mogelijkheden voor de beginnende skiër. Men kan hier goed op de bochtjes oefenen om uiteindelijk een gevorderde skiër te worden.

  1. Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental
  2. Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
  3. Serfaus-Foss-Ladis
  4. Tiroler Zugspitz Arena
  5. Zillertal Arena

De uitslag was unaniem, volgens de stemmers heeft Oostenrijk de beste skigebieden voor beginners. In de top 5 kwam er geen een ander land voor. Echter zou het ermee te maken kunnen hebben dat de meeste Nederlandse wintersporters naar Oostenrijk gaan.

Stemmen

Snowplaza is echter niet alleen op zoek naar ‘beste beginners skigebied 2018’. Snowplaza is ook op zoek naar onder andere het ‘beste familie skigebied 2018’, ‘beste après-ski bar 2018’, ‘beste skishop 2018’, ‘beste indoorskihal en nog veel meer! Breng ook je stem uit!

Snowplaza Awards 2018 van start: wat is het beste skigebied?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in