Beste après-ski skigebied 2018

Voor je het weet sta je komend seizoen weer in de après-ski. Echter kan er nu al worden gestemd op het beste après-ski skigebied. Naar welk gebied moet je nu gaan als je op zoek bent naar een gezellige après-ski? Vorig jaar stemden er een heleboel mensen en kwam er een winnaar naar voren. Stem jij dit jaar ook mee?

Beste après-ski skigebied 2018

Ook dit jaar organiseert Snowplaza weer de Snowplaza Awards. Hiervoor gaat Snowplaza op zoek naar het beste après-ski skigebied van 2018. Om tot een goede uitslag te komen wordt hiervoor de hulp van wintersporters ingeroepen. Tenslotte weten zij toch het beste welk skigebied het aller leukste is en waar zij het liefst ieder jaar naar toe gaan.

Door te stemmen op het volgens jou beste après-ski skigebied maak je ook nog eens kans op een van de 5 skipassen voor het wintersportseizoen van 2018/2019. Deze skipas is voor maximaal 6 dagen geldig. Je kunt je stem uitbrengen tot en met 20 maart 2018. Na deze periode worden de stemmen geteld en de winnaars bekend gemaakt. Welk gebied verdient de titel van 2018?

Beste après-ski skigebied 2017

Vorig jaar kon je volgens de stemmers voor de leukste après-ski het beste terecht in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Hier kon je als après-ski liefhebber prima vermaken met goede muziek en lekkere drankjes.

  1. Skicircus Saalbach Hinterglemm Neogang Fieberbrunn
  2. Silvretta Arena Igschl – Samnaun
  3. Zillertal Arena
  4. Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental
  5. Kitzbühel & Kirchberg

Wanneer je de top 5 bekijkt lijkt het duidelijk voor een goed feestje zullen we de wintersport naar Oostenrijk moeten boeken. Of kunnen landen zoals Frankrijk of Zwitserland ons komend seizoen overtuigen van hun après-ski skigebieden? We zullen het gaan zien.

Stemmen

Snowplaza is echter niet alleen op zoek naar ‘beste après-ski skigebied 2018’. Snowplaza is ook op zoek naar onder andere het ‘beste familie skigebied 2018’, ‘beste après-ski bar 2018’, ‘beste skishop 2018’, ‘beste skihal 2018’ en nog veel meer! Breng ook je stem uit!

Snowplaza Awards 2018 van start: wat is het beste skigebied?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in