Nieuwsalert per mail ontvangen

De berg omhoog skiën in plaats van naar beneden

De ene skiër heeft nou eenmaal een andere stijl dan de ander. Toch zijn er skiërs met een heel bijzondere stijl. De skiër in dit filmpje bijvoorbeeld.

In plaats van naar beneden wordt er omhoog geskied en dat levert leuke beelden op. Het ziet er heel vreemd uit, maar ook erg vermakelijk.

Achteruit skiën

Na de eerste paar keer met je ogen knipperen zie je direct dat het gaat om beelden die achteruit zijn afgespoeld van de skiester die achteruit naar beneden skiet. Wij vinden ‘m super origineel en konden het niet laten om hem met jullie te delen.

Kun jij trouwens zelf ook achteruit skiën? Heel moeilijk is het niet en je kunt het zeker eens proberen op wintersport. Belangrijk is dat je ook achteruit de pizzapunt onder controle hebt, anders wordt het remmen wat lastig. Vergeet overigens ook niet achteruit te kijken, anders gaan er natuurlijk dingen mis.

Snow Card Tirol

De video werd op Facebook gedeeld door Snow Card Tirol. De Snow Card Tirol is een skipas waarmee je toegang hebt tot 92 skigebieden, meer dan 1.100 liften en meer dan 4.000 pistekilometers. Dit seizoen betaal je als volwassene 771 euro voor de kaart, die je van 1 oktober 2017 tot 15 mei 2018 kunt gebruiken in de Tiroler skigebieden.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in