Nieuwsalert per mail ontvangen

Ben jij verzekerd voor een wintersport?

Een geschikte reisverzekering vinden, iedereen is er wel even zoet mee. Alle kleine lettertjes lezen en een lange zoektocht om te kijken of jouw reisgedrag afgestemd kan worden op een bepaalde reisverzekering. Er zijn zo veel overeenkomsten en toch ook zo veel verschillen. Voor een wintersportvakantie is het van groot belang om goed verzekerd te zijn. Waar moet je allemaal naar kijken om zeker te zijn dat je straks niet voor onverwachte kosten komt te staan? Ben jij verzekerd voor een wintersport?

Wij Nederlanders kijken jaarlijks naar onze verzekeringen. Welke is het goedkoopst, het best en welke past het best bij mij? Een tal van reclames die aangeven de beste te zijn, maken zich aantrekkelijk door aanbiedingen, cadeaus en aanvullende pakketten. Het kan lastig zijn om een geschikte reisverzekering af te sluiten. Jaarlijks stappen dan ook duizenden mensen over om een nog betere reisverzekering af te sluiten.

Een reisverzekering voor iedereen anders

Als je op reis gaat heb je in vrijwel alle gevallen een reisverzekering nodig. De belangrijkste vraag is voor welke zaken je verzekerd moet zijn, want er is van alles mogelijk. Een wintersportvakantie in de sneeuw brengt hele andere mogelijke risico’s met zich mee dan een rustige vakantie aan de kust.

Een ongeval op de piste, beschadiging van materiaal of diefstal is vervelend en al helemaal wanneer het blijkt dat je voor een aantal zaken niet verzekerd bent. Zoiets brengt ontzettend veel kosten met zich mee en neemt tevens veel tijd in beslag. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten. Zoek voordat je een vakantie boekt dus goed uit waar je een reisverzekering voor af moet sluiten.

Een reisverzekering afgestemd op reisgedrag

Zoals velen al wel weten, zijn er verschillende modules waar men voor kan kiezen bij het afsluiten van een reisverzekering. De reisverzekering van Europeesche stem je af op je eigen reisgedrag. Er zitten basis-ingrediënten in. Zo kun je overal ter wereld contact opnemen met de alarmcentrale. Zij helpen jou vervolgens met het vinden van een ziekenhuis, het tolken met lokale artsen en eventueel een vlucht terug naar Nederland.

Een aantal extra’s

Daarnaast is het mogelijk extra modules af te sluiten. Zo heb je een onderdeel voor Geneeskunde, waarbij de kosten van het ziekenhuis zijn verzekerd. Wanneer deze niet meeverzekerd wordt, krijg je wel hulp, maar worden niet de kosten betaald van bijvoorbeeld een operatie. Verder is het mogelijk om een module Rechtsbijstand en Bagage af te sluiten.

De module skiën en snowboarden

Voor de wintersporters is er een speciale module bij reisverzekering van Europeesche. Dit is namelijk een upgrade van de andere modules. Dat heeft te maken met het extra risico van de sport. Het is belangrijk dat deze afgesloten wordt voordat men gaat skiën, want alleen dan gelden de dekkingen Geneeskundige kosten en Bagage. Voor wintersport zijn de modules: ‘skiën en snowboarden’, ‘geneeskundige kosten’ en ‘bagage’ aanbevolen!

Juiste modules en alles is geregeld

Bij het afsluiten van een goede reisverzekering gaat het allemaal om de juiste modules. Zoek voordat je op de latten gaat staan alles goed uit. Ga met een gerust hart op wintersportvakantie en sluit de juiste verzekeringen af. Een ongeluk is bijvoorbeeld al vervelend genoeg, maar laat de gevolgen van extra kosten door ontbrekende modules het niet nog erger maken. Europeesche biedt wintersporters goede en complete reisverzekeringen aan met modules, waardoor zij zelf een verzekering in elkaar kunnen stellen.

Wees goed verzekerd

Bij de reisverzekering Europeesche ben je optimaal verzekerd op een skivakantie. De module ‘skiën en snowboarden’ dekt de medische kosten bij een ongeluk mits ‘medische kosten’ óók is afgesloten, diefstal of beschadiging van zowel eigen als gehuurde materialen, als ‘bagage’ óók is afgesloten .

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in