Nieuwsalert per mail ontvangen

Bekijk nu 24 UUR IN Meiringen-Hasliberg

Wintersportredacteur

De lente is officieel begonnen, maar voor ons is het wintersportseizoen nog lang niet voorbij. Wij brengen namelijk de komende weken de nieuwste afleveringen van 24 UUR IN uit. Deze week is het tijd voor 24 UUR IN Meiringen-Hasliberg. Dit was dit seizoen de eerste aflevering buiten Oostenrijk en het was weer genieten. 

24 UUR IN Meiringen-Hasliberg

24 UUR IN Meiringen-Hasliberg was de eerste en enige aflevering buiten Oostenrijk dit seizoen. We bezochten de Zwitserse dorpen en het skigebied en we kunnen zeggen, hier komen zeker nog een keer terug. Alleen al voor de omgeving willen we nog een keer terug naar dit skigebied, want overal waar je kijkt is het uitzicht prachtig. Dit skigebied ligt in de Jungfrau Region, een populaire skiregio in Zwitserland. Deze regio kenmerkt zich door het wereldse uitzicht op de drie hoogste bergen, de Eiger, de Mönch en de Jungfrau.

In dit skigebied gingen we op pad met een lokale bewoner en verkenden we de mogelijkheden die je in dit gebied vindt. Zo wordt er dagelijks een groot kinderland opgebouwd bij de skischool en is er een trainingscentrum voor wedstrijdskiërs. Hier trainen dagelijks talenten, jong en oud, om de wereldtop te bereiken. Ook liepen we een rondje door de twee dorpen en bezochten we het Sherlock Holmes-museum.

Bekijk hier de aflevering

Ons uitstapje naar Zwitserland was een paar dagen genieten. We hebben het skigebied ontdekt, gezien hoe de wedstrijdskiërs hier trainen en hoe de kleinste skiërs hun eerste bochtjes maakten. Aan het eind van de dag hebben we uiteraard heerlijk gegeten en sloten we 24 UUR IN Meiringen-Hasliberg op een leuke manier af. Tijdens de opnames hebben we heerlijk weer gehad, waardoor het uitzicht nog mooier werd. Het was wederom genieten en je ziet het allemaal in de aflevering hieronder.

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in