Nieuwsalert per mail ontvangen

Ballonvaart in Winterberg

Foto: Sky Ballonvaarten

Als je aan Winterberg denkt, is dit niet de eerste activiteit die direct in je opkomt. Maar inmiddels zijn velen ons al voorgegaan in Sauerland. Maak ook eens een ballonvaart in Winterberg!

Het is de oudste vorm van luchtvaart en zeker ook een ervaring die je je hele leven bij zal blijven. Jaarlijks stappen zo’n 7000 mensen in een luchtballon om zichzelf een prachtige ervaring te gunnen. Je kunt kiezen voor een ballonvaart in de ochtend of in de avond. Kies je ervoor ’s avonds een ballonvaart te maken? Dan word je 2,5 uur voor zonsondergang op locatie verwacht. Ga je liever ’s ochtends, dan spreek je af op het moment dat de zon opkomt. Je gaat in beide gevallen eerst kennismaken met de professionele ballonpiloot en het grondteam. Terwijl de crew hun uiterste best doet om de ballonvaart zo goed mogelijk te laten verlopen, kun je zelf genieten van het indrukwekkende uitzicht in Winterberg.

Benieuwd naar de geplande ballonvaarten en de kosten? Kijk dan snel op de website. Je kunt ook ballonvaarten in andere steden boeken en er zijn zelfs echte last-minute vaarten voor een lagere prijs. Dus heb je een ballonvaart al langer op je bucketlist staan? Dan is dit je kans!

Wil je je ballonvaart in Winterberg combineren met een lang weekend of een kleine vakantie? Op Arke.nl vind je leuke accommodaties!

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in