ANWB Wegenwacht Europa

Goed voorbereid op wintersportvakantie gaan is super belangrijk. Daar kunnen de mensen over meepraten die met pech stil zijn komen te staan in het buitenland. Je hoopt zo snel mogelijk bij je wintersportbestemming aan te komen, maar sommige dingen heb je niet in de hand. Daar sta je dan, langs de snelweg met een auto die geen meter meer vooruit te branden is. Op zulke momenten is het maar te hopen dat je goed verzekerd bent en geholpen kan worden door de ANWB.

Uiteraard kost het afsluiten van een lidmaatschap bij de ANWB geld, maar toch adviseren wij altijd om dit te doen. Het bespaart je namelijk een hoop zorgen bij een ongeluk of panne. De Wegenwacht Europa staat dag en nacht voor je klaar en zorgt zelfs voor vervangend vervoer in het buitenland. Als je naar de onderstaande tarieven kijkt dan is dit zeker te overzien. Helemaal als je bedenkt dat pechhulp in het buitenland zonder verzekerd te zijn mega duur is en je wintersportvakantie een stuk duurder kan maken.

Afhankelijk van het gekozen pakket staat er naast pechhulp in Europa ook een vervangende auto op je te wachten mocht dat nodig zijn. Het instaptarief waar vervangend vervoer niet bij inbegrepen zit is wel degelijk een stuk lager dan het standaard tarief, maar een vervangende auto kan zo fijn zijn weten wij uit eigen ervaring. En eerlijk is eerlijk, de haal- en brengservice van de vervangende auto is ook zeker iets om over na te denken.

Ledenvoordeel
Naast de pechhulp service waarvoor je de verzekering afsluit krijg je als ANWB lid meer voordeel. Je kunt het zo gek niet bedenken of je krijgt er via de ANWB korting op. Niet alleen op autoverhuur of bij het tanken, maar ook als je een dagje naar het pretpark of naar een museum wil. Wat ons betreft een mooie bijkomstigheid.

Meer info over de Wegenwacht Europa service? Dat vind je hier.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in