Nieuwsalert per mail ontvangen

Altijd natte handschoenen na een dag skien? Hier is de oplossing!

Bijna alle wintersporters nemen standaard twee paar handschoenen mee op wintersportvakantie. Waarom? Omdat de handschoenen vaak nat zijn na een drukke dag intensief skiën. Met natte handschoenen een nieuwe dag beginnen zorgt altijd voor problemen. Als je eenmaal koude handen hebt is het erg lastig om ze weer warm te krijgen. Om te zorgen dat je elke dag met droge handschoenen begint heeft ThermiCare een handschoendroger ontworpen

Naast handschoenen kan deze ook gebruikt worden voor skischoenen. Het voordeel van dit apparaat is dat het naast opdrogen ook zorgt voor het doden van bacteriën. Dit zorgt er voor dat de vieze geur na een dag skiën uit de schoenen zullen verdwijnen. Door de ingebouwde UV lamp worden deze bacteriën verwijderd. Er is één maat die in alle skischoenen past.

Om de luxe van het apparaat te vergroten is er ook een timerfunctie ingebouwd. Hierdoor kan je instellen wanneer de schoen droog moet zijn. Door de bijgeleverde aromasticks zal de ergste lucht uit de schoen verwijderen.

Wil je deze handige gadget mee op wintersport? Dan moet je een bedrag neerleggen van €124,95

Bron: Outdoorsportsgadgets.nl

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in