Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Alpenfest bij Lidl: specialiteiten uit de Alpen verkrijgbaar in Nederland

© Skiinformatie

Wintersportredacteur

Afgelopen donderdag is het Alpenfest bij Lidl begonnen! Van Kaiserschmarrn tot Mozartkugeln en Sacher Torte… Als je de komende week niet weet wat er op tafel moet komen dan hebben wij de gouden tip. Ga namelijk eens kijken bij de Lidl. Totdat we zelf naar de Alpen kunnen voor de heerlijke gerechten, is dit een heel goed alternatief om het wintersportgevoel vast in huis te halen!

Alpenfest bij Lidl

Elk jaar haalt Lidl de Alpen voor een week naar Nederland. Bekende gerechten uit de bergen zijn dan verkrijgbaar bij de Lidl. Afgelopen donderdag is de Alpenfest week ingegaan. Perfect nu het weer ietsjes kouder wordt en je al ultiem aan het uitkijken bent naar de wintersport. Waar verheug jij je altijd het meeste op tijdens de lunch in de Alpen? Misschien zit jouw favoriete gerecht wel tussen de 50 specialiteiten uit de Alpen van Lidl deze week!

Kaiserschmarren zelf getest

Collega Mike heeft afgelopen weekend de Kaiserschmarren van de Lidl zelf getest. Zijn oordeel: “Natuurlijk smaakt deze Kaiserschmarren niet zo lekker als een zelfgemaakte, maar ik heb er toch van genoten. Een beetje boter en suiker laten smelten in de pan, de voorverwarmde Kaiserschmarren erbij en dan heb je een heerlijk krokant laagje eromheen. Dit doet je verlangen naar het echte werk in een authentieke berghut aankomende winter!”

Wintersport komt eraan

Geen wonder dat de wintersportkriebels al beginnen te komen. De eerste toppen in de bergen van de Alpen zijn namelijk besneeuwd. De eerste sneeuw is gevallen in enkele hoge skigebieden zoals in Sölden, maar ook op de Palinkopf in Ischgl. We houden nauwlettend de webcambeelden in de gaten voor de eerste grote dump! Kun jij ook niet wachten?!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in