Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Aftermovie: zo vet was Tomorrowland Winter 2022

© Tomorrowland Winter/FilleRoelantsPhotography

Wintersportredacteur

Een maand geleden werd skigebied Alpe d’Huez omgetoverd tot een groot festivalterrein met podiums op de berg en in het dal. Toen vond namelijk de tweede editie van Tomorrowland Winter plaats en ook deze was meer dan geslaagd. Met vette shows, uitbundige feesten en natuurlijk de nodige afdalingen ontbrak het de wintersporters aan niets. Als we de aftermovie zien, weten we wel waarom het zo’n enorm succes was! Gelukkig was dit zeker niet de laatste editie en heeft de festivalorganisatie ook de 2023-editie aangekondigd.

Tomorrowland Winter 2022

Van 19 t/m 26 maart was het na twee jaar eindelijk tijd voor de tweede editie van Tomorrowland Winter. Zo’n 18.000 festivalgangers van over de hele wereld reisden af naar de Franse Alpen voor een paar dagen sneeuw- en festivalpret. Het bekende Tomorrowlandformat maar dan in een winterse wereld, oftewel: het beste van twee werelden. ’s Werelds beste dj’s zorgden voor de goede feestjes op de berg en in het dal en tussendoor werd er natuurlijk geskied op de pistes van Alpe d’Huez.

Aftermovie

Zoals je in de video hieronder kunt zien, was het alles wat je van Tomorrowland verwacht en meer. De lichtshows, danseressen, het toneel eromheen: alles klopte in de Franse Alpen. Tel daar de grote namen uit de dj-wereld bij op en je snapt wel waarom het zo’n populair festival is. Onder andere Armin van Buuren, Steve Aoki en Lost Frequencies zorgden ervoor dat niemand stil kon blijven staan en dat het dak eraf ging.

Nieuwe editie in 2023

Gelukkig voor iedereen die Tomorrowland Winter in 2019 en 2022 moest missen, volgt er nog een derde editie. In 2023 keert het grote festival wederom terug naar Alpe d’Huez in de Franse Alpen om het dorp en skigebied gewoon nog een keer op z’n kop te zetten. Van 18 tot 25 maart 2023 wordt het gebied weer omgebouwd tot het magische festivalterrein van Tomorrowland. Ben jij erbij?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in