Nieuwsalert per mail ontvangen

Aftermovie Dutchweek Zell am See – Kaprun

Wintersportredacteur

Wat was het weer een feest. Afgelopen weekend werd de eerste editie van Dutchweek Zell am See – Kaprun gehouden. Er werd geskied, gefeest en zelfs een slalomwedstrijd gehouden. Vandaag is de aftermovie gereleased.

In de weken voordat het evenement werd gehouden is er veel sneeuw gevallen in Oostenrijk, dus de condities waren top! Alle besneeuwde bomen en huizen geven toch een extra speciaal tintje aan zo’n feestweekend. In zowel Zell am See als Kaprun was het overal gezellig. Benieuwd naar hoe het was of wil je weer even terug naar het fantastische feest? Bekijk dan snel de aftermovie!

Andere edities

Zell am See-Kaprun is niet de enige locatie waar Dutchweek dit jaar wordt gehouden. Van 13 t/m 17 maart wordt Dutchweek Italia gehouden, hét Dutchweek-evenement voor wintersporters boven de 30. Nog geen week later staan zij in Saalbach van 20 t/m 24 maart. Daarna reizen ze door naar Gerlos, om hier van 27 t/m 31 maart het dorp op zijn kop te zetten. Het seizoen wordt afgesloten in Noorwegen van 3 t/m 7 april. Wil jij bij een van deze evenementen zijn? Zorg dan snel dat je een eventbandje te pakken krijgt.

Dutchweek Italia

Dutchweek Saalbach

Dutchweek Gerlos

Info over Dutchweek Norway

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in