Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

AANBIEDINGEN: chalets in de Dolomieten voor je wintersport

Italië Dolomieten

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Chalets zijn in trek dit jaar! Je zit nergens aan vast, kunt alles zelf regelen en hoeft nergens rekening mee te houden. Dat klinkt ideaal toch?! Heb je daarnaast ook al eens overwogen om op wintersport te gaan naar de prachtige Dolomieten? Een wintersport in het Italiaanse bergmassief is de perfecte keuze als je eens iets anders wilt. Om het makkelijk voor je te maken hebben we hieronder een paar leuke aanbiedingen op een rijtje gezet voor chalets in de Dolomieten.

Wintersport in de Dolomieten

Skiën in een van de mooiste bergketens van de wereld? Dan kan gewoon redelijk dichtbij, namelijk in Italië. De Dolomieten zijn werkelijk prachtig en horen echt thuis op je wintersportlijstje. In de Dolomieten zijn diverse skigebieden, allemaal verschillend in grootte. Twaalf skigebieden behoren tot de skiregio Dolomiti Superski, waar je met dezelfde skipas toegang hebt tot zeker 1200 km aan pistes in totaal! Je kunt dus heerlijk roadtrippen door de Dolomieten in je wintersportvakantie als je dat wilt.

Chalet van Skichalets. nl

Skichalets.nl biedt chalets aan in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Alle chalets van hen zijn catered chalets. Wat dit betekent? De prijzen zijn inclusief onbeperkt gratis drinken, 7 overnachtingen, 7x uitgebreid ontbijt, 6x hapjes en 6x een uitgebreid diner. Je hoeft dus niets meer extra te regelen en kunt ultiem genieten van je wintersport in het chalet in de Dolomieten!

Chalets in de Dolomieten van Chalet.nl

Let op, de prijzen bij Chalet.nl zijn per accommodatie en per week. Onderstaande prijzen zijn dus niet per persoon! Verblijven in Arabba, Val di Fassa of Val Gardena? Dat kan in de volgende chalets.

Chalets in de Dolomieten bij Interhome

Ben je er nog niet uit waar je wilt verblijven? De chalets in Canazei van Interhome zijn voordelig! Bij de opties hieronder betaal je ongeveer € 500,- euro voor zeven dagen. Beide chalets liggen dicht bij de piste. Ideaal!

Er nog niet uit?

Ben je nog niet zeker of je wel naar de Dolomieten wilt of überhaupt op wintersport naar Italië? Dan kun je bij de volgende aanbieders nog vele andere opties vinden!

Lees ook: 14 aantrekkelijke opties voor een wintersport in Ski amadé

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in