Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

500 skileraren met paraplu’s in Bern

Foto: zvg Tourismus Schweiz

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Zaterdag stond de Zwitserse hoofdstad Bern in het teken van de winter. Maar liefst 500 skileraren en -leraressen uit meer dan 58 Zwitserse skigebieden verzamelden zich om de winter in te luiden met het motto #INLOVEWITHSWITZERLAND.

De skileraren en -leraressen vormden een groot hart met boven hen uitstekend rode en witte paraplu’s. Op de maat van de muziek werd het Zwitserse kruis gevormd. De flashmob verraste de aanwezige passanten die wat langer bleven staan dan gepland. Voorlopig hebben we alleen foto’s, maar een video zal snel volgen.

Zwitserland

Foto: zvg Tourismus Schweiz

Op sociale media probeert het Zwitserse bureau voor toerisme het land te vermarkten met de hashtag #INLOVEWITHSWITZERLAND. De actie op het plein in de hoofdstand was één van de manieren om dit kenbaar te maken aan het publiek. Ga je dit jaar naar Zwitserland, dan kun je door het gebruik van deze hashtag op de sociale media je eigen bijdrage vinden op de website www.VERLIEBTindieSCHWEIZ.com.

Het idee voor de flashmob is niet helemaal origineel. Vorig jaar deden de skileraren uit Ischgl een soortgelijke actie in Oostenrijk.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in