Nieuwsalert per mail ontvangen

50 jaar gratis skiën winnen in Les Menuires

Op 12 februari 2015 bestaat het Franse skigebied Les Trois Vallées 50 jaar. Om dit te vieren geeft Les Menuires, gelegen in Les Trois Vallées, een prijs weg. En dat is een flinke prijs. De winnaar wint een skipas die maar liefst 50 jaar geldig is, ingaande vanaf seizoen 2015/2016.

Wat je ervoor moet doen? Geen spectaculaire stunts of andere filmpjes uploaden, maar enkel het antwoord geven op drie vragen over het skigebied. Eitje, want het antwoord op de eerste vraag hebben we stiekem al weggegeven. Je hebt tot 2 februari 2015 om 18.00u om de vragen te beantwoorden en als je geluk hebt word jij als winnaar uit de grabbelton gehaald. Direct na het sluiten van de vragen wordt een winnaar gekozen, die uitgenodigd wordt om de prijs te ontvangen in Les Menuires op 12 februari 2015. Maar dat is voor latere zorg, eerst de vragen.

 1. Vraag 1:
  Tot welk skigebied behoort Les Menuires?
  Dat zeiden we hierboven dus al, dat is Les Trois Vallées.
 2. Vraag 2:
  Op welke van de volgende bergtoppen staat een houten alpensteenbok op de top?
  “Le Mont de la Chambre”, “Le Cochet” of “La Pointe de la Masse”
 3. Vraag 3:
  Welk wellness etablissement opende dit jaar?
  “Sport and wellness centre”, “AquaFun and wellness centre” of “Ô des Cimes Spa”

Weet je de antwoorden op de bovenstaande vragen en wil je gratis skiën? Ga dan naar de website van Les Menuires om ze door te geven. Mocht je 50 jaar gratis skiën winnen, dan verwachten wij natuurlijk wel een uitnodiging op het eerste feestje dat je daar geeft. Geld om een feestje te vieren houd je namelijk over, want de waarde van de prijs is volgens het gebied € 45.700,-. Succes!

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in