Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

5 prachtige chalets in de Alpen voor de komende wintersport

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Veel wintersportliefhebbers geven de voorkeur aan een chalet als accommodatie. Het is heerlijk om een hele week in je eigen knusse huisje te verblijven en daar de meest fantastische avonturen te beleven. In Oostenrijk zijn er chalets in allerlei soorten en maten te vinden. Of je nu met een kleine of grote groep reist, met catering wilt of liever zelf kookt, er is altijd wel een geschikt chalet te vinden. Vandaag heb wij een selectie voor je gemaakt van vijf geweldige chalets in Oostenrijk voor komende wintersport!

Verblijven in een chalet

Of je nu met je gezin op wintersport gaat of met een grote groep vrienden of familie, een verblijf in een chalet is ontzettend leuk. Je hebt de vrijheid om zelf te koken of kunt juist genieten van volledige verzorging. Een chalet geeft je het gevoel alsof je je eigen huisje hebt in het skigebied.

5 mooie chalets in de Alpen

De onderstaande chalets zijn te boeken via Skichalets.nl. Deze website biedt een scala aan schitterende chalets, altijd inclusief uitgebreid ontbijt, een smakelijk 3-gangendiner, onbeperkte drankjes, après-ski hapjes en vele andere faciliteiten. Klik op de afbeelding voor meer informatie, prijzen en om te boeken. Meer informatie hierover vind je hier.

Nog niet gevonden wat je wilt?

Via andere aanbieders kun je ook prachtige chalets boeken voor je volgende wintersport. Onder andere ChaletsPlus, Villa for You en Chalet.nl hebben al een groot deel van het aanbod online staan!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in