Nieuwsalert per mail ontvangen

5 manieren om skimateriaal anders te gebruiken

God, wat heb ik een zin in de wintersport. De hele dag skiën om vervolgens de dag te bespreken in de après-ski. Ik hou van skiën, echt waar. Om 09:00 sta ik vaak al op de piste, want vroegte is je winst toch?  Maar om nou mijn ski’s te verwerken in mijn interieur en/of exterieur, daar moet ik nog even over nadenken. Toch zijn er skifanaten die wel te porren zijn voor een huis vol met ‘skimeubels’. Benieuwd hoe dit er dan uitziet? Bekijk dan de vijf foto’s hieronder en bepaal wat jouw volgende hobbyproject wordt.

1. De skilamp
ski lamp

2. De skiwijnhouderski wijnrek

3. De liftbank
skilift in huiskamer

4. De skibieropener
ski bieropener

5. De loveskeat
ski stoel

Mooie dingen! Hoe zit het trouwens met jouw kennis over wintersport gebieden? Kun jij skigebieden herkennen aan een enkele foto?

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in