Nieuwsalert per mail ontvangen

23-jarige snowboardinstructeur de bak in na relatie met 13-jarige leerling

Snowboardlessen volgen is volgens velen een onderdeel van een leuke vakantie. Maar voor een 13-jarig meisje uit Tucson pakte haar lessen net even anders uit dan verwacht toen ze haar snowboard instructeur Alexander Peth ontmoette.

In februari 2013 was een gezin uit Tucson op vakantie naar Sunrise Ski Resort. Dit is een klein wintersportgebied in de staat Arizona. Hun 13-jarige dochter wou graag snowboard les en daarom huurden haar ouders een snowboard instructeur in. De 23-jarige Alexander Peth was de gelukkige en mocht het 13-jarige meisje snowboard les geven, alleen was snowboarden niet het enige wat hij deed. Tijdens de snowboardlessen sprong de vonk over tussen Alexander Peth en zijn pupil.

Toevallig kwamen Alexander en het meisje beiden uit Tucson en konden ze daar hun relatie voort zetten. Helaas werd de pret verstoord toen de ouders van het meisje erachter kwamen. Zij namen direct contact op met de politie en zoals iedereen weet is het in Amerika absoluut niet toegestaan om met een minderjarige een relatie te hebben.

De voormalig snowboard instructeur Alexander Peth heeft  maar liefst zeven jaar gevangenis straf en tien jaar proeftijd gekregen. Dit allemaal omdat hij een relatie had met zijn minderjarige leerling.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in