Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

15 ideale accommodaties voor 10 of meer personen in Oostenrijk

© Villa For You

Wintersportredacteur

Ben jij een wintersport aan het plannen voor een grote groep? Dan is het kiezen van een skigebied en een verblijfsmogelijkheid meestal een hele uitdaging. Je wilt immers wel een groot en gezellig huis boeken waarin iedereen tevreden mee zal zijn. Om je op weg te helpen hebben we een klein beetje voorwerk gedaan en hebben we een aantal accommodaties voor 10 of meer personen op een rijtje gezet.

Het aanbod van Villa for You

Bij Villa for You vind je allerlei verschillende vakantiehuizen. De huizen hieronder zijn allemaal geschikt voor 10 of meer personen. Verblijven in onder andere Saalbach Hinterglemm, Söll, Westendorf of Bramberg am Wildkogel? Dat kan!

De verblijfsmogelijkheden voor 10 of meer personen bij Sunweb

Het ideale bij Sunweb is dat je skipas altijd inclusief is bij het verblijf dat je boekt! Dus ook bij de volgende accommodaties voor 10 of meer personen. Denk daar vooral aan als je naar de prijs kijkt. Je skipas is al geregeld namelijk. Er zijn veel mooie bestemmingen voor een groepsvakantie naar Oostenrijk. Heb je bijvoorbeeld al eens overwogen om naar Kirchberg, Zell am Ziller, Serfaus of Wagrain af te reizen?

Verblijven in een chalet van Skichalets

Wil je helemaal relaxen tijdens je wintersport in Oostenrijk? Dan kun je kiezen voor een catered chalet van Skichalets. Daarbij word je volledig verzorgd met ontbijt, hapjes, drankjes en diner. Daarnaast wordt er gezorgd voor de huishouding, boodschappen en je kunt zelfs kiezen voor een kinderopvang in het eigen chalet. Je hoeft je helemaal nergens druk om te maken, bij alle chalets van Skichalets is deze service door Nederlands personeel inclusief. De volgende chalets zijn het bekijken zeker waard!

Bekijk ook: Vroegboeken: 5 accommodaties in bekende skigebieden

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in