Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

1200 Sinterklazen op de piste in Verbier

Wintersportredacteur

De onoplettende wintersporter in Verbier keek z’n ogen uit tijdens het openingsweekend in Verbier. In totaal vond je er namelijk 1200 sinterklazen op de piste. Best gezellig!

Ter ere van de opening van het seizoen in Verbier konden skiërs die verkleed waren als Sinterklaas afgelopen zaterdag gratis skiën in het gebied. Vanuit Genève werd zelfs een speciale trein geregeld om alle Sinterklazen naar het skigebied te brengen. De aangemelde Sinterklazen moesten zich al bij het instappen van de trein omgekleed hebben, anders mochten ze niet mee. Dat was dus een gezellige trein.

Verzorgde dag

De wintersporters in Sinterklaaskostuum werden de hele dag in de watten gelegd met koffie, thee, raclette, cocktails en maakten ook nog kans om een seizoenpas te winnen. Elke Sinterklaas die om 15.00u op de groepsfoto stond kreeg overigens ook nog eens een ‘2 voor de prijs van 1’ ticket voor de zondag. Het verzamelen voor de groepsfoto zorgde voor een mooi spektakel, kijk maar naar de beelden hieronder. Zelf vind ik de muziekkeuze wat vreemd, ik had voor een Sinterklaasliedje gedaan in plaats van YMCA.

Sinterklaas of de kerstman?

Of Saint-Nicolas nu gaat om Sinterklaas of de Kerstman was niet voor iedereen duidelijk, maar dat mocht de pret niet drukken. Misschien een idee voor je vakantie volgend jaar?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in